Verzenden en Retourneren

Verzending van uw bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op de website en wij bericht hebben ontvangen van betaling, gaan wij aan de slag met het klaarzetten van uw bestelling. Champagne Ellner Nederland neemt hierbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht om de bestelling naar volle tevredenheid te laten verlopen. Champagne Ellner Nederland maakt voor de verpakking en verzending gebruik van speciaal ontworpen wijndozen van Flespakket / PostNL. Deze bieden extra bescherming aan uw bestelling. De afhandeling en daadwerkelijke levering van uw bestelling duurt, onder normale omstandigheden, in totaal 1 tot 3 werkdagen, mede afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en natuurlijk aanwezigheid op het moment van levering. PostNL levert van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 18.00 uur.  Indien u niet aanwezig bent op het moment dat PostNL bij u aan de deur staat met uw bestelling, zal getracht worden uw bestelling bij de buren af te geven. Als de aflevering niet slaagt, zal PostNL de volgende dag opnieuw een bezorgpoging ondernemen. Mocht het ook dan niet gelukt zijn om de bestelling af te leveren, dan wordt er een briefje in de bus gedaan met het verzoek contact op te nemen met PostNL om te bespreken hoe een derde bezorgpoging succesvol gemaakt kan worden.  PostNL vraagt bij levering om een handtekening ter bevestiging van ontvangst. Dit vraagt zij aan een meerderjarige en dat vormt daarmee een extra controle voor de regel dat aan minderjarigen geen alcohol verkocht wordt. Wij raden ieder aan om vóór tekening voor ontvangst het pakket goed te controleren en bij eventuele schade het pakket te weigeren dan wel de schade duidelijk aan te laten tekenen bij de handtekening voor ontvangst.

Verzending is gratis bij bestellingen vanaf € 65,- of 2 flessen van 75cl. Anders brengen wij een bedrag van € 6,95 in rekening.

 

Retourneren van uw bestelling

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, dan betreuren wij dit zeer. Maar graag komen wij dan met u in contact om een bevredigende oplossing te zoeken.

 

14 dagen herroepingsrecht

Conform artikel 6 t/m 10 van onze algemene voorwaarden en volgens de Nederlandse regelgeving, heeft u het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden en gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product en tijdens deze termijn dient u, indien u gebruik wilt maken van dit recht, zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u het product met alle gerelateerde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Verder zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

 

Niet tevreden?

Buiten dit herroepingsrecht, welke geldt voor een bestelling in zijn geheel en voor een periode gedurende 14 dagen na ontvangst, kan het natuurlijk zo zijn dat een wijn niet helemaal naar uw wens is. We vernemen dit graag van u en komen dan in contact om tot een bevredigende oplossing te komen. U kunt hiervoor het een mail sturen naar info@champagne-ellner.nl.

 

Foutieve levering of schade?

Indien er een fles wijn is beschadigd of niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mag worden, of heeft u per abuis een onjuiste levering ontvangen dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met ons via info@champagne-ellner.nl. In overleg zullen we altijd proberen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Stuurt u bij schade altijd foto's mee van de schade.